Ääniräätälin laulustudio muuttaa vuodenvaihteessa

25.11.2019 - 31.1.2020

Ääniräätälin laulustudio muuttaa vuodenvaihteessa!

1.1.2020 lähtien palvelemme osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 B, 2. krs. Jatkossa meille on helpompi tulla, mikäli portaiden kiipeäminen on ylivoimaista, sillä tilaan on myös hissiyhteys. Lähistöllä on runsaasti ilmaista paikoitustilaa ja bussi tuo noin 300 metrin päähän Salosen leipomon nurkalle. Lisää bussilinjoja kulkee Uittamontietä ja Stålarminkatua pitkin. 

Ääniräätälin uuteen toimitilaan tullaan rakennuksen sivusta B-rappukäytävän kautta, joka sijaitsee kuvasta katsoen vasemman siiven vasemmalla puolen. Myös sisäpihalla on B-rappu, ja siinä on hissiyhteys, mikä on käytettävissä liikkumisesteisille asiakkaillemme opettajan avustuksella (tarvitaan avain).

Rakennus on ns. Figura-talo, jossa on runsaasti eri alojen toimijoita, löytyy kuntosalia, Turun Naisvoimistelijoiden sali, leipomo, kukkakauppa jne. Tilat ovat rappukäytävää myöden siistit ja industrialhenkiset. Toimitilamme käytävälle/aulaan saamme odotustilan asiakkaillemme, sieltä löytyvät myös wc-tilat. Käytävän ovi on aina lukittu, joten opettaja käy päästämässä sinut sisään ennen tuntisi alkua. Näin takaamme turvallisen tilan asiakkaiden takeille ja jalkineille, jotka voi entiseen tapaan jättää käytävällä olevaan naulakkoon. Luokkatila on pienempi, kuin Toivolankadun studiolla, joten jatkossa osa ryhmäopetuksesta järjestetään muissa tiloissa. 

Viereisellä tontilla on Turun uusin Lidl ja vastapäätä Salosen leipomo, joten voit tehdä laulutuntireissulla kätevästi myös leivonnais- ja ruokaostokset :-)! Tervetuloa tutustumaan uuteen Ääniräätäliin tammikuussa 2020!

KUVA: Google Maps

Google Maps -linkki

Uusimmat aiheet

Nyt tutustumispaketti LAULUN ABC jouluiseen tarjoushintaan!

3.12.2019
Anna hänelle Laulun Lahja! Nyt tutustumispaketti LAULUN ABC jouluiseen tarjoushintaan! Laulun ABC, sisältää 2 x 45 min... Lue lisää »

Ääniräätälin laulustudio muuttaa vuodenvaihteessa

25.11.2019
Ääniräätälin laulustudio muuttaa vuodenvaihteessa! 1.1.2020 lähtien palvelemme osoitteessa Vähäheikkiläntie 56 B, 2. krs... Lue lisää »

Ääniräätälin kurssit Turun kesäyliopistossa keväällä 2020

24.11.2019
YHTEISTYÖSSÄ TURUN KESÄYLIOPISTON KANSSA: Laulun iloa laulamattomille -alkeiskurssi Opettajana: Tiina... Lue lisää »

Ääniräätälin Joulukonsertti SU 15.12.2019 klo 15

23.11.2019
Ääniräätälin perinteinen Joulukonsertti järjestetään Hirvensalon tunnelmallisessa Taidekappelissa. Konsertissa esiintyvät... Lue lisää »

Kristallit helisemään - sopraano Heidi Laakso tekee paluun!

22.11.2019
Satakuntalaislähtöinen sopraano Heidi Laakso palaa Ääniräätälin opettajakuntaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Heidi on valmistunut... Lue lisää »

Tiina Björk aloittaa Ääniräätälissä opettajana

5.7.2019
Ääniräätälin opettajakunta vahvistuu entisestään! Tiina Björk aloittaa Ääniräätälissä laulunopettajana 7.8.2019. Tiina on... Lue lisää »

Ääniräätälin suosittelupalkinto

1.4.2019
Tuo ystäväsi Ääniräätälin asiakkaaksi ja saat ilmaisen laulutunnin itsellesi!  Jokaisesta myydystä... Lue lisää »

Ääniräätälin uusi takuu: Jos et ole tyytyväinen opetuksen laatuun saat rahasi takaisin!

28.9.2018
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja haluamme sen myös osoittaa. Tästä päivästä alkaen Laulustartti-paketilla on... Lue lisää »

Lahjahuolia? Ohjelmaa juhliin? - Polttari- ja Synttäripaketti alk. 150 €

17.4.2018
Suunnitteletko läheisellesi polttareita, synttäreitä tai muuta yllätysohjelmaa? Räätälöidään yhdessä teille sopiva paketti ja... Lue lisää »