Hangosta Nuorgamiin - tule Ääniräätäli Online LIVE -tunnille!

3.3.2018
ml

Haaveiletko laulutunneista, mutta kotisi lähellä ei ole tarjolla laadukasta laulunopetusta? Ei hätää, Ääniräätäli Online LIVE -tunneilla voit osallistua Ääniräätälin laadukkaaseen opetukseen riippumatta, missä päin Suomea asut! 

Tarvitset käyttöösi vain tietokoneen ja nettiyhteyden sekä riittävän laadukkaat kuulokkeet ja mikrofonin. Usein nämä on koneessa itsessään, mutta esim. ulkoinen nettikamera (hankintahinta alk. muutaman kympin) tarjoaa jo huomattavasti paremman kuvan- ja äänenlaadun. Kuulokkeet tekevät sinulle päin tulevasta äänestä miellyttävämmän ja selkeämmän kuunnella. Lisäksi on apua, jos sinulla on älypuhelin ja siihen yhdistetty ulkoinen kaiutin, jolloin voit soittaa taustamusiikin laulullesi! 

Tule ensimmäisten joukossa kokeilemaan palveluamme! Tunteja on rajoitettu määrä tarjolla! Voit maksaa ja varata tunnin varausjärjestelmämme kautta 24/7. HUOM! Tarjolla on myös puheopetusta verkon kautta! 

Ohjeet Ääniräätäli Online LIVE -tunnin maksuun ja varaukseen:

  1. Mene osoitteeseen: https://www.varaaheti.fi/aaniraatali/fi
  2. Maksa tunti/tunnit PREPAID -valikosta sivun yläreunasta. Yksi 25 min tunti maksaa 45 €.
  3. Tee varaus Verkko-opetusvalikosta.
  4. Ole valmiina kone avattuna ja mikrofoni/kamera viritettynä varaamanasi aikana, saat noin 5 min ennen tuntia sähköpostilla viestin, jossa saat kirjautumislinkin verkkotunnillesi! Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa meille, että haluat linkin esim. tekstiviestinä. Voit myös ilmoittaa, mitä kappaletta haluat tunnillasi treenata, suosittelemme sitä.
  5. Osallistu tunnillesi, ja nauti laulun ilosta! 

Uusimmat aiheet

Ääniräätälin syksyn 2019 ryhmät

23.5.2019
Syksyn ryhmien hinnat ja aikataulut on julkaistu Ryhmässä oppii tehokkaasti - opi muilta ja pidä hauskaa! Maksa osallistumisesi... Lue lisää »

Ääniräätälin suosittelupalkinto

1.4.2019
Tuo ystäväsi Ääniräätälin asiakkaaksi ja saat ilmaisen laulutunnin itsellesi!  Jokaisesta myydystä... Lue lisää »

Ääniräätälin uusi takuu: Jos et ole tyytyväinen opetuksen laatuun saat rahasi takaisin!

28.9.2018
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja haluamme sen myös osoittaa. Tästä päivästä alkaen Laulustartti-paketilla on... Lue lisää »

Lahjahuolia? Ohjelmaa juhliin? - Polttari- ja Synttäripaketti alk. 150 €

17.4.2018
Suunnitteletko läheisellesi polttareita, synttäreitä tai muuta yllätysohjelmaa? Räätälöidään yhdessä teille sopiva paketti ja... Lue lisää »

Hangosta Nuorgamiin - tule Ääniräätäli Online LIVE -tunnille!

3.3.2018
Haaveiletko laulutunneista, mutta kotisi lähellä ei ole tarjolla laadukasta laulunopetusta? Ei hätää, Ääniräätäli Online... Lue lisää »