Kevään lahjat Laulutuntikaupasta!

5.5.2019 - 1.6.2019

Kevään aineettomat suosikkilahjat helposti Laulutuntikaupasta! Tutustu lahjakorttivalikoimaan ja tilaa lauluiloa läheisellesi! Laulutuntikaupasta löytyy kampanjatuotteemme Laulun ABC (sis. laulutunnit 2 x 45min) tarjoushintaan 130 € (tunnit erikseen ostettuina yhteensä 140 €). Suosittelemme lämpimästi myös Laulustarttia (sis. 1x45min ja 4x30min), joka on lahjakorttien kestosuosikki. Laulustartin hinta on vain 245 €.

Voit noutaa tyylikkään painetun lahjakortin studioltamme (sovi hakuaika) tai voimme lähettää sen sujuvasti omaan tai lahjan saajan sähköpostiin.


Laulustartti ja Laulun ABC ovat kertaluonteinen etu uudelle oppilaalle. Lahjan ostaja voi toki olla asiakkaamme ennestään, mutta lahjakortin käyttäjän tulisi olla meille uusi asiakas :-)!

Tästä Laulutuntikauppaan lahjakorttiostoksille! 

Uusimmat aiheet

Kevään lahjat Laulutuntikaupasta!

5.5.2019
Kevään aineettomat suosikkilahjat helposti Laulutuntikaupasta! Tutustu lahjakorttivalikoimaan ja tilaa lauluiloa läheisellesi!... Lue lisää »

Ääniräätälin suosittelupalkinto

1.4.2019
Tuo ystäväsi Ääniräätälin asiakkaaksi ja saat ilmaisen laulutunnin itsellesi!  Jokaisesta myydystä... Lue lisää »

Ääniräätälin uusi takuu: Jos et ole tyytyväinen opetuksen laatuun saat rahasi takaisin!

28.9.2018
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja haluamme sen myös osoittaa. Tästä päivästä alkaen Laulustartti-paketilla on... Lue lisää »

Lahjahuolia? Ohjelmaa juhliin? - Polttari- ja Synttäripaketti alk. 150 €

17.4.2018
Suunnitteletko läheisellesi polttareita, synttäreitä tai muuta yllätysohjelmaa? Räätälöidään yhdessä teille sopiva paketti ja... Lue lisää »

Hangosta Nuorgamiin - tule Ääniräätäli Online LIVE -tunnille!

3.3.2018
Haaveiletko laulutunneista, mutta kotisi lähellä ei ole tarjolla laadukasta laulunopetusta? Ei hätää, Ääniräätäli Online... Lue lisää »