TULE MUKAAN! Lauletaan yhdessä etänä!

25.3.2020

Sofia Autio aloittaa ma 30.3.2020 klo 18 verkko-opetuksena kertamaksulliset Lauletaan yhdessä etänä -tunnit! Sofian Lauletaan yhdessä -livetunnit ovat olleet todella suosittuja, ja haluamme tarjota mahdollisuuden tulla laulutunnille nyt mistä päin maailmaa haluat!

Tunnilla lauletaan tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä ja osallistujilla on mahdollisuus toivoa etukäteen, mitä lauletaan. Tunnit varataan ja maksetaan varaussivumme kautta ja toiveita voit lähettää Sofian sähköpostiin: sofia.autio@aaniraatali.fi

Tunnille osallistutaan Zoom-sovelluksella, joka kannattaa ladata omalle laitteelle (tietokone, puhelin tai tabletti) hyvissä ajoin etukäteen ja mahdollisuuksien mukaan testata käyttöä jonkn kaverin kanssa. Sofia lähettää linkin ilmoittautuneille osallistujille, ja linkkiä klikkaamalla pääset sovelluksen kautta mukaan tunnille kotoasi!  15 min ennen tunnin alkua Sofia avaa linjat ja neuvoo lisää Zoomin käytössä, jos on tarpeen. 

Minna neuvoo mielellään etukäteen Zoomin käytössä, laita viestiä: aaniraatali@aaniraatali.fi

Sofia säestää ja laulattaa teitä, ja jokainen voi omassa kodissaan osallistua. Osallistujat eivät kuule toisiaan, vaan kuulevat vain Sofian soiton ja laulun. Nuotit toimitetaan osallistujille etukäteen. 

Tilaa tämän verkkosivun etusivulta uutiskirjeemme, niin saat tiedot tästäkin kurssista. 

Lue lisää Sofiasta! 

Uusimmat aiheet

Miten pääset mukaan etälaulutunnille? Ohjeet Zoomin käyttöön

31.3.2020
Tässä sinulle muutama ohje, jotka auttavat sinua eteenpäin Zoomin haltuunottamisessa!  Klikkaa tästä, niin löydät muutaman... Lue lisää »

TULE MUKAAN! Lauletaan yhdessä etänä!

25.3.2020
Sofia Autio aloittaa ma 30.3.2020 klo 18 verkko-opetuksena kertamaksulliset Lauletaan yhdessä etänä -tunnit! Sofian Lauletaan... Lue lisää »

Puheäänen pikahuolto 2x45 min - helposti etäyhteydellä!

15.3.2020
PUHEÄÄNEN PIKAHUOLTO Mitä sisältää: 2x45 min yksityistunnit Zoom-etäyhteydellä Hinta: 130 € Mitä välineitä... Lue lisää »

Laulustudio suljettuna toistaiseksi koronavirusepidemian takia

13.3.2020
Ääniräätälin laulustudiossa on keskeytetty opetus toistaiseksi koronavirusepidemian takia.  Toteutamme nyt opetusta... Lue lisää »

Uusia maksutapoja: ePassi ja MobilePay!

18.2.2020
Ääniräätälin maksutapavalikoima laajeni jälleen! Nyt voit maksaa omat laulutuntisi Smartumin ja Edenredin lisäksi ePassin Liikunta... Lue lisää »

Miten löydät perille uuteen laulustudioon?

5.1.2020
Ääniräätälin laulustudio on muuttanut uusiin toimitiloihin 1.1.2020. Julkisilla liikenneyhteyksillä uuteen Ääniräätäliin... Lue lisää »

Kristallit helisemään - sopraano Heidi Laakso tekee paluun!

22.11.2019
Satakuntalaislähtöinen sopraano Heidi Laakso palaa Ääniräätälin opettajakuntaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Heidi on valmistunut... Lue lisää »

Ääniräätälin suosittelupalkinto

1.4.2019
Tuo ystäväsi Ääniräätälin asiakkaaksi ja saat ilmaisen laulutunnin itsellesi!  Jokaisesta myydystä... Lue lisää »

Ääniräätälin uusi takuu: Jos et ole tyytyväinen opetuksen laatuun saat rahasi takaisin!

28.9.2018
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja haluamme sen myös osoittaa. Tästä päivästä alkaen Laulustartti-paketilla on... Lue lisää »

Lahjahuolia? Ohjelmaa juhliin? - Polttari- ja Synttäripaketti alk. 150 €

17.4.2018
Suunnitteletko läheisellesi polttareita, synttäreitä tai muuta yllätysohjelmaa? Räätälöidään yhdessä teille sopiva paketti ja... Lue lisää »