Esiintyjäpalvelut Turku

Keitä Äänirääätälin laulajat ovat?

Kaikki opettajamme ovat koulutettuja laulajia ja artisteja. Jokaisella on vähän omanlaisensa tulokulma musiikkiin ja esitettäviin kappaleisiin. Tulemme mielellämme luomaan tunnelmaa toivekappaleellasi juhliisi, kirkkoon, kotiin tai juhlapaikalle. Olemme esiintyneet ristiäisissä, häissä, hautajaisissa, syntymäpäivillä, läksiäisjuhlissa, yritystilaisuuksissa... you name it! Osa opettajistamme säestää itse itseään tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää säestäjän.

Myös pitkällä olevat oppilaamme voivat tehdä laulukeikkoja, kaikki varaukset menevät Ääniräätälin kautta – näin voimme taata, että laulut on harjoiteltu hyvin ja että valitsemme sopivan esittäjän lauluille.

Mitä täytyy huomioida lauluesitystä tilattaessa?

- Tilaisuuden mahdollisimman tarkka aika ja paikka sekä tilaisuuden luonne

- Onko jo ideoita esitettävistä lauluista vai toivotaanko, että Ääniräätäli ehdottaa vaihtoehtoja?

- Onko säestäjä käytettävissä tilaajan puolesta? Vai halutaanko, että Ääniräätäli järjestää säestäjän?

- Onko paikassa pianoa, tai muuta soitinta, jolla voi säestää?

- Kirkollisissa tilaisuuksissa täytyy tarkistaa kanttorin tai papin kanssa, mikä on seurakunnan kanta esitettävään musiikkiin esim. vihkitilaisuudessa. Ääniräätäli kantaa vastuun kappaleiden sopivuudesta omasta näkökulmastaan, mutta edellytämme, että kirkossa esitettävät laulut hyväksytetään joko papilla tai jos mukana on kanttori, niin hänellä, koska kanttori vastaa viime kädessä kaikesta kirkossa esitettävästä musiikista.

Paljonko Ääniräätälin lauluesitys maksaa?

Hinta riippuu siitä, montako laulua toivotaan ja miten säestys järjestetään. Hintamme alkavat 190 eurosta ylöspäin. 

 

 

Minna Laukkanen, Lauluesitys, häät, hautajaiset, muistotilaisuus

Minna

Lyyrinen mezzosopraano Minna Laukkanen on ilmaisuvoimainen laulajatar niin ooppera- kuin kirkkomusiikinkin parissa. Hän esittää myös kaikenlaiset toivelaulut henkilökohtaisesti valittuina syntymäpäiväsankareille, hääpareille ja muille merkkipäivän viettäjille. Klassisen repertuaarin lisäksi laulelmat, iskelmät ja musikaalilaulut kuuluvat Minnan ohjelmistoon.

Ks. Minnan omilta sivuilta lisätietoja.

Sofia Autio, ihan tavallinen muusikko, laulaja turku

Sofia

Sofia Autio on pop jazz -muusikoksi valmistunut monipuolinen laulaja ja soittaja. Hänet voi tilata keikalle joko bändin kanssa, yksistään, jolloin hän säestää itseään tai vaikkapa laulu-kitara -duona. Hän laulaa mielellään juhlissanne lyhyemmän tai pidemmän kokonaisuuden. Kysy lisää!

Ota yhteyttä