Mikä on laulutunti? Mitä siellä tehdään? Katso tästä esittelyvideomme!

LAULUN YKSITYISTUNNIT

Emme tunne käsitettä "laulutaidoton", vaan haluamme rohkaista jokaista kokeilemaan, oppimaan ja pitämään hauskaa laulaen kanssamme juuri omalla äänellään ja omilla taidoillaan. Tulet huomaamaan, että kehityt!

Yksityisopetus on aina oppilaan tason huomioivaa, pääsyvaatimuksia ei tunneillemme ole.  Useimmille sopii aloitus yksityisopetuksessa esim. Laulustartti-kurssilla, jossa pääset nopeasti ja tehokkaasti kiinni laulunharjoitteluun ja omiin kehityksen askeliin.

Joustopaketit voidaan koostaa 30, 45 tai 60 min tunneista eri kokoisiksi paketeiksi. Tavallisimmat pakettivaihtoehdot löydät Laulutuntikaupasta.

RYHMÄTUNNIT ja lauluyhtyeet

Oletko haaveillut laulamisesta yhdessä toisten kanssa joko yksi- tai moniäänisesti? Meillä se onnistuu ja vieläpä monissa eri tyylilajeissa! Tällä hetkellä meillä harjoittelevat opettajan johdolla seuraavat lauluyhtyeet:

  • POP a cappella
  • Lauluryhmä pianosäestyksellä
  • Musette - klassinen a cappella
  • Oopperaensemble

Lauluryhmiin etsitään uusia jäseniä, ota yhteyttä: aaniraatali@aaniraatali.fi

Ryhmien hinnat ja harjoitusajat näet Laulutuntikaupassa.


Lauluyhtyeiden lisäksi Ääniräätälissä järjestetään myös muuta kurssimuotoista ryhmäopetusta

  • Laulun iloa laulamattomille
  • Pop/jazz-laulun alkeet
  • Jazzlaulukurssi
  • Lauletaan yhdessä - matalan kynnyksen ryhmä
  • Rohkeutta yksinlaulamiseen

Osa Ääniräätälin kursseista järjestetään yhteistyössä Turun Kesäyliopiston kanssa. 

PUHETUNNIT

Ääniräätälin yksityiset Puhetunnit sopivat kaikille, joita askarruttaa jokin asia omassa puheäänessä. Voimme auttaa jokaista harjoittelemaan äänestään kestävämmän, kuuluvamman ja paremmin soivan. Äänen harjoittaminen Ääniräätälin kanssa on turvallista, koska jos epäilemme ääniongelmien syynä olevan äänihäiriö eli äänen sairaustila, niin ohjaamme asiakkaan aina jatkotutkimuksiin.

Puheäänen kuntoutus ja harjoittaminen vaatii usein moniammatillista apua. Ääniräätäli ei hoida äänen sairaustiloja, mutta Ääniräätäli voi olla kumppanisi siinä vaiheessa, kun äänihäiriö on jo parantunut ja voit ryhtyä kehittämään parempia äänenkäyttötottumuksia.

Ääniräätälin Puhetunteja antaa FM, laulupedagogi Minna Laukkanen.  Kun haluat apua puheäänenkäyttöösi, aloita Puheen ABC-paketista! Mieti myös sitä, että työnantajasi saattaa tukea kouluttautumistasi puhetaidossa ja lisäksi tietyissä ammateissa voit saada hyvin perustellen koulutuskulut verovähennyksiin.