PUHETUNNIT

AJANKOHTAISTA:

Puheäänen pikahuolto 2x60 min, 180 €

KENELLE:

Ääniräätälin yksityiset Puhetunnit sopivat kaikille, joita askarruttaa jokin asia omassa puheäänessä.

MIHIN PUHETUNNIT AUTTAVAT:

Voimme auttaa jokaista harjoittelemaan äänestään kestävämmän, kuuluvamman ja paremmin soivan. Äänen harjoittaminen Ääniräätälin kanssa on turvallista, koska jos epäilemme ääniongelmien syynä olevan äänihäiriö eli äänen sairaustila, niin ohjaamme asiakkaan aina jatkotutkimuksiin.

MITÄ JOS MINULLA ON TODETTU ÄÄNIHÄIRIÖ:

Puheäänen kuntoutus ja harjoittaminen vaatii usein moniammatillista apua. Ääniräätäli ei hoida äänen sairaustiloja, mutta Ääniräätäli voi olla kumppanisi siinä vaiheessa, kun äänihäiriö on jo parantunut ja voit ryhtyä kehittämään parempia äänenkäyttötottumuksia.

KUKA ON ÄÄNIVALMENTAJAMME:

Ääniräätälin puhetunteja antaa FM, laulupedagogi ja äänivalmentaja Minna Laukkanen.  Minnalla on noin 200 ryhmäkoulutuksen ja noin 2600 osallistujan verran kokemusta äänenkäytön kouluttamisesta eri ammattiryhmille. Minna on työskennellyt äänen parissa jo noin 25 vuotta ja osallistunut lukuisiin koulutuksiin, mm. tutustunut Estill- ja CVT-metodeihin sekä opiskellut vokologiaa (äänenharjoittamisen tutkimus) Tampereen yliopistossa.

TUKEA ÄÄNENKÄYTÖN KOULUTUKSEEN:

Työnantajasi saattaa tukea kouluttautumistasi puhetaidossa ja lisäksi tietyissä ammateissa voit saada hyvin perustellen koulutuskulut verovähennyksiin. Ääni on olennainen työkalu mm. kouluttajille, opettajille, papeille ja toimittajille. Useissa ammateissa äänenä antama mielikuva on erittäin tärkeä: ostatko itse mieluummin miellyttävä-ääniseltä lehtimyyjältä, kuin monotonisesti tai epäselvästi puhuvalta ;-)? 

PALAUTTEITA HENKILÖKOHTAISESTA PUHEKOULUTUKSESTA:

"Ostin puheäänen pikahuollon, ja vaikka tuossa ei syvälliseen harjoitteluun ehdikään, niin sain kuitenkin hyödyllistä palautetta äänenkäytöstäni ja ehdimme tutustua harjoitteisiin, joita voi sitten tehdä lisää omalla ajalla. Sain hieman lisää varmuutta ja rentoutta puhumiseen. Harjoitteet valikoitiin äänenkäytön haasteiden mukaan. " Aino Haataja, kieltenopettaja

$(".mobileNavigation ul li a.index-8").attr("target","_blank");