Tunnelmaa juhliisi

Etsitkö esiintyjää häihin, hautajaisiin tai syntymäpäiville? Tai onko sinulla yrityksen tilaisuus vailla musiikkia? Ääniräätälin kautta löytyy sopivia esiintyjiä moneen tarpeeseen.

Keitä Ääniräätälin laulajat ovat?

Kaikki opettajamme ovat koulutettuja laulajia ja artisteja. Jokaisella on vähän omanlaisensa tulokulma musiikkiin ja esitettäviin kappaleisiin. Tulemme mielellämme luomaan tunnelmaa toivekappaleellasi juhliisi, kirkkoon, kotiin tai juhlapaikalle. Olemme esiintyneet ristiäisissä, häissä, hautajaisissa, syntymäpäivillä, läksiäisjuhlissa, yritystilaisuuksissa... you name it! Osa opettajistamme säestää itse itseään tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää säestäjän.

Myös pitkällä olevat oppilaamme voivat tehdä laulukeikkoja. Kaikki keikkavaraukset menevät Ääniräätälin kautta – näin voimme taata, että laulut on harjoiteltu hyvin ja että valitsemme sopivan esittäjän lauluille.


Paljonko Ääniräätälin lauluesitys maksaa?

Hinta riippuu siitä, montako laulua toivotaan ja miten säestys järjestetään. Hintamme alkavat 250 eurosta ylöspäin.

Jos tuomme mukana sähköpianon, sen vuokra on 50 €/tilaisuus. Piano + äänentoisto laulajalle yht. 80 €.

Mikäli juhlapaikalla on soitin, sen täytyy olla vireessä. Muuten emme voi taata teille parasta mahdollista musiikkikokemusta! 

Usein kysytään, että voiko laulaja laulaa ilman säestystä. Joskus se on mielekästä, mutta ei läheskään aina. Laulajamme arvioi asian, kun saamme tietää, mitä lauluja tilaisuuteen on toivottu ja millainen tila on akustiikaltaan. 


Mitä täytyy huomioida lauluesitystä tilattaessa?

  • Tilaisuuden mahdollisimman tarkka aika ja paikka sekä tilaisuuden luonne
  • Onko jo ideoita esitettävistä lauluista vai toivotaanko, että Ääniräätäli ehdottaa vaihtoehtoja?
  • Kuinka monta laulua halutaan esitettävän?
  • Onko säestäjä käytettävissä tilaajan puolesta? Vai halutaanko, että Ääniräätäli järjestää säestäjän?
  • Onko paikassa pianoa, tai muuta soitinta, jolla voi säestää? Vai pitääkö Ääniräätälin tuoda soitin mukanaan?
  • Kirkollisissa tilaisuuksissa täytyy tarkistaa kanttorin tai papin kanssa, mikä on seurakunnan kanta esitettävään musiikkiin esim. vihkitilaisuudessa. Ääniräätäli kantaa vastuun kappaleiden sopivuudesta omasta näkökulmastaan, mutta edellytämme, että kirkossa esitettävät laulut hyväksytetään joko papilla tai jos mukana on kanttori, niin hänellä, koska kanttori vastaa viime kädessä kaikesta kirkossa esitettävästä musiikista.

 Tiina Björk

Laulajana Tiina on esiintynyt erilaisissa tehtävissä aina musikaaleista oman tuotannon esittämiseen. Mukaan on mahtunut myös erilaisia lauluyhtyeitä niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin, sekä esimerkiksi R&B ja Salsa yhtyeet. Vaikka kaikki rytmimusiikin tyylilajit ovat Tiinalle tuttuja, hän rakastaa erityisesti soul, r&b ja jazz musiikkia, ja innostuu kaikesta mikä groovaa. Tiina on esiintynyt erilaisissa perhejuhlissa häistä hautajaisiin sekä monenlaisilla omilla keikoilla. Kysy lisää: aaniraatali@aaniraatali.fi

Maria Jaakkonen – muusikko, laulaja

Maria on herkkä ja valovoimainen pop/jazz-laulaja, jolla on monipuolinen ohjelmisto erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Hän osaa räätälöidä tilaisuuteesi sopivan musiikillisen kokonaisuuden ja tarvittaessa auttaa sinua tekemään onnistuneita lauluvalintoja. Marian sydäntä lähellä on erityisesti laulelmamusiikki ja jazz. Kysy lisää: aaniraatali@aaniraatali.fi

 Sanna kola

Sanna Kola on monipuolinen mezzosopraano, jonka ohjelmisto ulottuu keskiajasta moderniin. Hän on yhtä kotonaan niin vanhassa kuin uudessa klassisessa laulumusiikissa, ja tyylilajista riippumatta nostaa lämpimällä sävykkäällä äänellään musiikin tunteet ilmaisunsa etualalle. Sannan erikoisalaa on myös yhtyelaulu, ja tarvittaessa hän pystyy tuomaan vaikka ajanmukaisesti pukeutuneen keskiaikayhtyeen tilaisuuksia elävöittämään. Kysy lisää: aaniraatali@aaniraatali.fi

Heidi Laakso

Heidi Laakso on kaunisääninen klassinen sopraano. Repertuaarista löytyvät kaikki ihanimmat ooppera-aariat, Ave Mariat ja musikaalisävelmät. Heidiä voi tilata juhlistamaan perhejuhlianne kauniilla ja ilmaisuvoimaisella äänellään! Kysy lisää os. aaniraatali@aaniraatali.fi

$(".mobileNavigation ul li a.index-8").attr("target","_blank");