Ääniräätälin uutiset

Turun laulumaailmassa tapahtuu!

Maria Jaakkonen, laulunopettaja Turku, laulukoulu Turku

Uusi pop jazz -laulunopettaja on aloittanut Ääniräätälissä

Ääniräätälissä on aloittanut ammattitaitoisten ja mukavien opettajien joukossa uusi rytmimusiikin laulunopettaja Maria Jaakkonen. Maria on koulutukseltaan pop jazz -laulupedagogi ja hän tulee opettamaan sekä aloittelevia että pidemmällä olevia yksityisoppilaita ja ryhmiä. Tervetuloa Ääniräätäliksi, Maria!

Marian ja muidenkin opettajiemme oppilaaksi pääsee ilmoittautumalla Laulutuntikaupan kautta ja varaamalla tunnit varauskalenteristamme!

Osta tunnit verkkokaupastamme!

 laulunopettaja turku, laulunopetus turku, joulukonsertti turku

Tutustu kevään 2017 mahtavaan Laulukurssivalikoimaan!

Kevään helmet:

Bändipäivä 22.1.2017

Kata´s Jazz Singers -jazzlaulukurssi

Musette - a cappella -ryhmä

Laulun iloa laulamattomille -alkeiskurssit

Eri kokoiset Kausi- ja Joustosopimukset

Ilmoittaudu heti Laulutuntikaupan kautta!

 laulunopettaja turku, laulunopetus turku, joulukonsertti turku

Upea Ääniräätälin Joulukonsertti 17.12.2016

Jälleen saatiin kuulla uskomattoman upea kattaus koskettavia tarinoita ja säveliä! Oppilaamme loistivat ja heitä tukivat musisoinnissa pianisti Tuukka Vähätalo ja Annu Martelius viulullaan.

Konsertti myös kuvattiin, ja se on mahdollista saada itselleen DVD:nä myöhenmmin laulustudiolta.

Kevään kurssit ja tunnit löydät verkkokaupasta!

Kata Vuoristo, laulun alkeisopetus, laulutaidoton, laulunopettaja

Kata Vuoristo - pop jazz -opettaja tuorein ideoin

Meillä on aloittanut elokuussa 2016 opettajana juuri valmistunut pop jazz -laulupedagogi Kata Vuoristo. Hän opettaa toistaiseiksi maanantaisin sekä yksityisoppilaita että vetää Laulun iloa laulamattomille -ryhmän. Hänelle, samoin kuin muillekin opettajillemme, voi varata tunteja varausjärjestelmästämme.

Lue lisää Katasta!

Kausisopimus 3+1 ja uudet toimitusehdot 11.12.2015

Uusi lasku-maksuvaihtoehto verkkokaupassa 12.8.2015

Olemme lisänneet Laulutuntikauppan maksuvaihtoehtoihin mahdollisuuden maksaa laskulla. Asiakas saa tilausvahvistuksen mukana linkin laskuun, jonka voi maksaa omassa verkkopankissa tai esim. luovuttaa eteenpäin maksettavaksi.

Lasku-maksutavalla ostetut laulutuntipaketit voidaan aloittaa vasta sitten, kun maksusuoritus on saapunut Ääniräätäli Oy:n tilille.

Peruutusmaksut 9.4.2015 alkaen

Otamme käyttöön peruutusmaksut tapauksissa, jos tunti peruutetaan myöhemmin kuin 24 h ennen. Aikaisemmin asiakas maksoi tunnin täyden hinnan, nyt helpotamme hieman – mutta kuitenkin pystymme maksamaan opettajalle palkan. Edelleenkin tunti on mahdollista luovuttaa kaverille tai perheenjäsenelle – tällöin tietenkin asiakas maksaa normaalin hinnan tunnista. 

 

**PERUUTUSKULUT  tunneista, joita ei ole peruutettu 24 h ennen tunnin ajankohtaa

30 min tunti                                  30 €

45 min tunti                                  45 €

60 min tunti                                  60 €

16.11.2014

Laulu laulun päällä – Ääniräätälin 10-vuotiskonsertti

10-vuotiskonserttimme oli kuin valonleimahdus pimeässä marraskuussa: laulajat esiintyvät kuin vanhat tekijät, vaikka jotkut nousivat ensimmäistä kertaa esiintymislavalle. Varmasti oli jännitystä ilmassa, mutta koko syksyn kestänyt harjoittelu, ryhmän upea kannustus ja tuki sekä ohjaajan ja pianistin korvaamaton apu ja ammattitaito saivat esitykset nousemaan siivilleen. 

Konsertti oli suuri ponnistus koko Ääniräätälin väeltä, opettajat harjoittelivat työn lomassa oman osuutensa, valmensivat ja tsemppasivat oppilaitaan, ja itse hoidin tuottajan pestiä (ihanien ihmisten avulla <3). Lopputulos oli myös siinä mielessä onnistunut, että työväenopiston suuri sali oli lähes täynnä katsojia. 

Yleisön palaute on ollut jälkikäteen aivan ihanaa kuultavaa, moni ei tiennyt, että tällaista voi ollakaan! Esitykset olivat viimeisteltyjä, ammattimaisia, hauskoja, koskettavia... kaikkea, mitä hyvältä konsertilta voi odottaa! Tanssitiimin eri ikäiset tanssijat toivat omalla energiallaan vielä oman hienon panoksensa juhlaamme. 

Minun yksi unelmani täyttyi – ja tätä tehdään jatkossakin! 

Minna Laukkanen, The Original Ääniräätäli :-)

 

17.5.2014

Minä toivon -kevätkonsertti

Minä toivon -otsikolla laulettiin hyvin, hyvin tunteikas ja tunnelmallinen kevätkonsertti aurinkoisena lauantai-iltapäivänä tutuksi tulleesa Taidekappelissa. Konsertin ohjelmassa kuultiin musikaalia, iskelmää, tangoa, poppia, klassista. Moni silmä ei pysynyt kuivana, kun maestro Markku Fredriksson lauloi Rakastan elämää -kappaleen tai kun Laura Mannila esitti vahvan tulkinnan Chisun kappaleesta Sama nainen. Onneksi olimme varustautuneet nenäliinapaketilla. 

Konsertti päättyi huikeaan loppunousuun Chigaco-musikaalin All that jazzin ja Flashdancen What a feeling -kappaleiden myötä. Kyllä nyt kelpaa käydä kohti kesää! 

Kiitos kaikille esiintyjille ja mukana ollelle yleisölle! Olette mahtavia!

3.12. 2013

Joulun Tarina -joulukonsertti

Joulun Tarina - Ääniräätälin joulukonsertti perjantaina 13.12. klo 19.00 Hirvensalon taidekappelissa.

25.5. 2013

Ääniräätälin joukkue Naisten Kuntovitosella

Hyvä kunto ja mieli ei ole haitaksi laulamisellekaan. Palkeet puhkuivat tällä kertaa naisten kuntovitosella. Kaikki pääsivät menestyksekkäästi maaliin asti.

24.5. 2013

Spring Sing

Ääniräätälin laulustudion suosituksi perinteeksi muodostunut oppilas ja opettaja -kevätkonsertti pidettiin jälleen Hirvensalon taidekappelissa. Upeassa konsertissa esitykset olivat toinen toistaan parempia.
 

12.4.2013. Alexander-tekniikka ja laulu

Ainutlaatuinen kurssi Suomessa. Brightonissa Alexander-tekniikan opettajaksi kouluttautunut, aikaisemmalta koulutukseltaan myös musiikin ja laulunopettaja Päivi Saraste veti jälleen suosituksi muodostuneen kurssin Ääniräätälin tiloissa.

8.3.2013

Naisten Päivä – teemakonsertti Ääniräätälin Laulustudiossa

Ääniräätälin Laulustudion Naisten Päivä -konsertissa naisellista kuulokulmaa puhallettiin esiin seitsemän oppilaan voimin pohjana ”Sisällöstä laulun tulkintaan” -kurssi.

Ota yhteyttä